Tetovë, një fëmije kapet duke luajtur në ka zino

Gjatë një kontrolli të kryer në disa ka zino në Tetovë nga Inspektoratit i Tregut dhe Sektori për Punëve të Brendshme të Tetovës, është hasur një fëmijë i moshës së mitur duke luajtur në njërën nga ka zinotë në fjalë.

Rasti është regjistruar në rrugën e Ilindenit, pas çka, Sektori i Punëve të Brendshme ka marrë fëmijën për tia dorëzuar prindit të tij,

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

ndërsa ndaj ka zinosë në fjalë do të ngritët pa di adekuate për mungesë njoftimi se në Ka zino nuk lejohen personat e moshës së mitur.