Tetovë, për pesë orë policia rrugore shqipton 55 gjoba për kundërvajtje

Advertisment
HTML Image as link

Gjatë ditës së djeshme në periudhën prej ora 08.00 deri ora 13.00 orë, në territorin e SPB-Tetovë, është kryer aksion kontrollues në trafik lidhur me parakalimet e parregullta,

gjatë këtij aksioni janë kontrolluar gjithsej 97 automjete ku janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht 55 shkelje të cilat kanë të bëjnë me parakalime të parregullta në kolonë,

Reklame

në vendet ku është i ndaluar një veprim i tillë dhe në vende të pa padukshme, si dhe parakalime tjera të parregullta.

“Ndaj shkelësve janë përgatitur 45 urdhër pagesa për kundërvajtje dhe 10 urdhër pagesa të detyrueshme për kundërvajtje, kurse gjatë aksionit janë konstatuar edhe 28 shkelje tjera për kundërvajtje”, deklaroi Fatmir Rexhepi, zëdhënës i SPB-Tetovë.