Tetovë, sekuestrohen rreth 30 mijë mjete piroteknike

Advertisment

Sonte (20.12.2020) rreth orës 17.30 zyrtarët policorë nga Stacioni Policor i Tetovës në një ndërtesë në rrugën e “Ilindenit”, në pronësi të personit S.М. (41) nga Reçica e Vogël e Tetovës, janë gjetur dhe konfiskuar 27,594 copë pajisje të ndryshme piroteknike.

Personi është privuar nga liria për procedura të mëtejshme dhe kundër tij do të ngritet parashtresë adekuate në bazë të nenit 8 të Ligjit për Mbrojtje nga mjetet Eksplozive.