Tetovë: Sulmohet 21 vjeçarja nga Sellarca e Epërme

Dje në ora 15.00, 21-vjeçarja I.A. nga Sellarca e Epërme e Tetovës, në SPB Tetovë ka
denoncuar se rreth orës 17.00, në rrugëkryqin në mes të rrugëve ,,Ilinden” dhe ,,Vëllezrit Milladinovi” në Tetovë,

ka qenë e sulmuar fizikisht nga një grua e panjohur, e cila pas një zënke të shkuartë verbale, ka daluar nga vetura ,,Ford Ka” me targa të Tetovës dhe në prezencë të fëmijëve të saj të mitur e ka goditur.

Reklame

Meren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit.