Tetovë , tre të hospitalizuar dhe asnjë v iktimë brenda 24 orëvetë fundit me virus

Tre të hospitalizuar dhe asnjë i vdekur në 24 orët e fundit në Tetovë.Ky është bilansi me Covid-19 në Tetovë informuan autoritetet e Spitalit.

Ata thanë se kemi prej disa javësh një situatë të ngjajshme dhe të normalizuar me pandeminë.

Poashtu ata thanë se janë tre pacientë me oksigjeno terapi ndërsa ambulantë ditore janë gjithësejt 26.
Janë poashtu dy persona të infektuar që kanë marrë dy doza të vaksinë dhe asnjë me një dozë.

Autoritetet e Spitalit bënë apel për kujdes maksimal dhe respektim të masave.