Tetovë, votojnë 55 persona me COVID-19 ose që janë në izolim (VIDEO)

Tetovë, votojnë 55 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

“Të organizuar në këtë formë, dhe në shoqërimin e pjesëtarëve të Sektorit të punëve të brendshme, sot do të vizitohen 55 persona, konkretisht, nga komisioni i posaçëm votues do shkohet në 55 familje, për ta realizuar të drejtën e votimit, ata që janë të karantinuar apo të prekur nga virusi korona”.

Reklame