Tetovë, zbardhen 12 vjedhje të rënda, tre hajdutët do të dalin para togave të zeza

SPB e Tetovës ka zbardhur në tërësi 12 vjedhje të rënda dhë do të përgatis padi adekuate sipas nenit 236 të Kodit P e n a l kundër tre personave të moshës nga 13 deri në 16 vjet nga Tetova.

Tre personat e moshës jomadhore dyshohet se në periudhën kohore nga shkurti deri në 20 prill janë futur me f o r c ë në objekte hotelierike dhe dyqane në zonën qendrore të Tetovës dhe kanë marrë para dhe produkte të ndryshmë.

Reklame

Personat në fjalë nuk kanë respektuar ndalimin e qarkullimit, prandaj do të paditen edhe në përputhje me nenin 206 të Kodit P e n a l për “mosveprim në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë epidemisë“, njofton SPB Tetovë.