Zbulohen 10 emigrantë në kamionin me targa të Tetovës (video)

Advertisment

Sot në terminalin doganor të Tetovës janë zbuluar 10 emigrantë që qëndronin një kamion me targa të Tetovës.

Sipas ekipit dëshmitar të TV21, nga kamioni kanë zbritur afro 10 emigrantë, ndërsa operacioni policor ende po vazhdon.

Reklame

Emigrantët u zbuluan “nga zhurma që bënin nga brenda kamionit”!
Policia në vendngjarje nuk konfirmon numrat dhe as pohimet e dëshmitarëve dhënë për TV21, meqë s’kanë përfunduar operacionin.