Tetovarët kalojnë limitet vetura të shumta me dritare të errësuara, ja sa gjo biten

Për pesë orë gjatë aksionit të djeshëm të kontrollit të trafikut lokal në Tetovë mbi 106 automjete drejtuesit i hoqën fletët vetë, ndërsa tetë nuk arritën ta bëjnë këtë dhe do të përballen me sanksione të duhura ligjore.

Gjatë kontrollit që zgjati nga ora 10 deri në ora 15, u gjetën pesë automjete me regjistrim të skaduar, pasi shumë persona po drejtonin pa kaluar provime të vozitjes, dy shoferë po përdornin telefona celularë, gjashtë automjete ishin të parkuar në mënyrë të paligjshme dhe lloje të tjera të veprave penale.

Dritaret e qelqit të lyera të automjeteve nuk i nënshtrohen një inspektimi teknik dhe gjobiten 300 euro në shkelje.