Teuta Arifi: Gjatë Ramazanit do të vazhdojë dezinfektimi i të gjitha xhamive në komunën e Tetovës (FOTO)

Advertisment

“Ekipet e NJTKZ Tetovë sot kanë kryer dezinfektimin e hyrjeve dhe hapësirave përreth të xhamisë në lagjen Dardania si dhe xhaminë e Tabhanës.

Gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit do të vazhdojë dezinfektimi i të gjitha xhamive dhe objekteve fetare në komunën e Tetovës.” – thotë Arifi

Reklame

Për më shumë ndiq linkun: