Teuta Arifi: Komuna e Tetovës furnizoi 12 paisje mobile për dezinfektim të hapësirave publike (FOTO)

“Komuna e Tetovës furnizoi 12 paisje mobile për dezinfektim të hapësirave publike, parqeve, lagjeve, këndeve për fëmijë, si dhe hyrjeve banesore;

?Kështu do të arrijmë të dezinfektojmë edhe hapësirat deri tek të cilat nuk kanë qasje kamionët dhe maqineritë e mëdha;
?Dezinfektimi do të bëhet me substancat biocide Ekocid dhe Natrium Hipoklorit, që janë të sigurta dhe të parrezikshme për shëndetin e qytetarëve.” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun: