Teuta Arifi realizon premtimin për banorët e Brodecit

U rikthyem pas një viti aty ku e dhamë fjalën në fshatin Brodec!

Asfaltuam rrugën që premtuam nga ura e fshatit deri tek Xhamia. Bekatonizimi dhe disa pjesë tjera të investimeve janë në vijim e sipër.

Gjithashtu funksionalizimi i qendrës për qëndrim ditorë për fëmijët e fshatit tashmë është çështje e kryer.

Rruga e asfaltuar është në gjatësi prej 700m.
Shumë shpejt vazhdojmë edhe me asfaltimin e rrugës për në fshatin Veshallë.

Falenderoj me drejtorin e Ndërmarjes “Publike për “Rrugë Shtetrore” Ejup Rustemin dhe drejtorin “Rrugët e Maqedonisë” Bekim Memetin për financimin dhe realizimin e projektit.

#BashkeMundemi!