Teuta Arifi: Rruga Tetovë-Prizren ëndër që bëhet realitet

Nënshkrimi i marrëveshjes për fillim të studimit dhe projektimit të rrugës Tetovë – Prizren mes qeverive të Maqedonisë së Veriut 🇲🇰 dhe Kosovës 🇽🇰, është fillimi i një ëndërre që po bëhet realitet.

Ky projekt jo vetëm që do ta afrojë Tetovën me Prizrenin, por gjithashtu do të ofrojë shkëmbim më të mirë ekonomik, kulturor si dhe qarkullim më efikas të njerëzve dhe kapitalit. ✅

Reklame

Rruga Tetovë – Prizren, një shteg për ekonominë dhe qytetarët! 💚