Teuta Arifi shënon “1 Qershorin” me fëmijët e kopshit “Rinia”

Ata janë buzëqeshja dhe gëzimi ynë! ❤️

Gëzuar 1 Qershorin – Ditën botërore të fëmijëve! 👫

Reklame

Kopshti për fëmijë “Rinia” në Tetovë, sot me një program të pasur artistik me fëmijët, shënoi këtë ditë shumë të veçantë për më të dashurit tanë. 🤗
#universalchildrensday