Teuta Arifi shtroi drekë për veteranët e arsimit për festën e 7 Marsit

Ashtu si çdo vit edhe ketë 7 Mars organizuam drekë për të nderuar veteranët e arsimit shqip në komunën e Tetovës!

Ju falënderoj nga zemra të gjithëve për punën e palodhshme dhe kontributin fisnik duke mësuar dhe edukuar shumë gjenerata me rradhë!