Teuta Arifi: Uroj skijatorin profesionist Dardan Dehari nga Tetova për suksesin

Uroj dhe përgëzoj skijatorin profesionist Dardan Dehari nga Tetova për përfaqësimin e denjë dhe suksesin e treguar në kampionatin botëror “FIS Alpine World Ski Chamiopnships 2021” që mbahet në Cortina d’Ampezzo të Italisë!

Dardani është shembull se si përmes sportit dhe punës me përkushtim, mund t’i jetojmë ëndërrat tona duke i bërë krenar familjen, shokët dhe gjithë Tetovën!

Shumë suksese edhe më tej Dardan!
#fis2021 ⛷