Teuta Arifi: Vazhdon dezinfektimi i rrugëve dhe hapësirave publike në komunën e Tetovës! (FOTO)

Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi ka bërë të ditur se ka vazhduar dezinfektimi i rrugëve dhe hapësirave publike në komunën e Tetovës!

?Ekipet mobile të NJTKZ kanë dezinfektuar oborret dhe hyrjet e Xhamisë Eski, Xhamisë së Larme si dhe parkun dhe hapësirat përreth.” – thotë Arifi

Reklame

Për më shumë ndiq linkun: