Teuta Arifi viziton kopshtin e fëmijëve ‘Rinia’

Buzëqeshja e fëmijëve është uratë për njerëzimin! Sot më vizituan fëmijët e kopshtit për fëmijë “Rinia” për të më dhuruar nga afër dashurinë e tyre të çiltër në prag të 8 Marsit, festës së nënës dhe gruas!

Çdo minutë e kaluar me ata, ishte kënaqësi dhe një përjetësi që flet mbi kujdesin dhe dashurinë e vërtetë, shkruan Teuta Arifi në Facebook.