Teuta Arifi xhiron spotet publicitare në sheshin e Tetovës

Sot në qendër të Tetovës Kryetarja aktuale Teuta Arifi bashkë me simpatizantët e Bashkimit Demokratik për Integrim kanë xhiruar spotet publicitare për zgjedhjet lokale në Maqedoni.

Motoja e Bashkimit Demokratik për Integrim është “Zgjidh jetë, voto Blertë”.

Teuta Arifi po kandidon për mandatin e tretë në krye të Komunës së Tetovës, por kësajë rradhe shihet një entuziazëm i madh nga ana e bashkëpuntorëve si dhe simpatizantëve të kësajë partie./ Tv Koha