Teuta dhe Dilja urojnë muajin e shenjtë të Ramazanit me një ilahi të bukur (VIDEO)

Advertisment

Me rastin e fillimit te muajit te shenjte te Ramazanit, kengetaret e mirenjohura Teuta Thaci dhe Dilja, kane vendosur ti pershendesin besimtaret me kendimin e nje ilahie dedikuar muajit te Ramazanit.

Degjim te kendshem:

Reklame