Teuta Selimi humb shumë kilogram dhe gati nuk njihet (FOTO)

Teuta Selimi, këngëtarja që nisi të këndonte rege, por më pas i hyri popullores, ka mjaftë treg.

Teuta zë vend në listën e këngëtareve më të angazhuara sidomos në dasma, ahengje e mbrëmje të ndryshme muzikore, shkruan “Kosovarja”.

Reklame

Pos si këngëtare, ajo ka mjaftë angazhime edhe si bashkëshorte e nënë e dy djemve, të cilët tashmë janë rritur.

Ajo që bie në sy kohët e fundit, është forma trupore e këngëtares kosovare, që ka hequr shumë kilogram dhe po duket mjaftë “fit”.

Teuta, kështu ngjanë shumë vite më e re.