Thaçi apel qeverisë: Nxirrni ushtrinë në rrugë (VIDEO)

Menduh Thaçi sot ka mbajtur një press konferencë ku ka dale me disa konkluza rreth virusit qe ka kapluar Maqedonine duke bere apel qeverise qe ta nxjerre edhe ushtrine ne rruge per te ndihmuar ne tejkalimin e kesaj situate.

Ai thotë se Koronavirusi nuk është një shaka dhe se duhet mbrojtur qytetaret dhe objektet nga organet kompetente siç janë këto raste emergjente.

Reklame

VIDEO: