Thaçi: B eteja për votat shqiptare mes PDSH dhe BDl (VIDEO)

Kryetari i Partisë Demokratike të Shqiptarëve, Menduh Thaçi deklaroi beteja kryesore për vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare tek shqiptarët do të jetë mes atij dhe Ali Ahmetit. Përveç kësaj, ai është i bindur në fitore të partisë së tij.

“Është e qartë se populli shqiptar në Maqedoni dëshiron betejë të mirë politike dhe demokratike. Mendoj se se kjo betejë do të jetë mes BDI-së dhe PDSH-së, mes Ali Ahmetit dhe Menduh Thaçit. Ne jemi të përgatitur për një betejë të tillë”, deklaroi mes tjerash Thaçi pas takimi me ambasadorin hungarez Laslo Duks.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Për ofertën e djeshme të Aleancës për Shqiptarët drejtuar BESË-s de Alternativës, Thaçi me përgjigje se nuk do të ketë rezultat.

“Nuk ka asgjë këtu, por luftë e mundimshme e individëve, drejtuesve të këtyre grupacioneve, që ata personalisht të bëhen parti”, tha Thaçi.

Në pyetjen e gazetarëve nëse ka bisedime me RDK-në e Vejselit për koalicion parazgjedhor, lideri i PDSJ-së tha diçka konkrete.

“Edhe pse i quajnë parti shumë të vogla, me braktisjen e shoqërisë së Selës treguan qëndrim dinjitoz, kur dolën nga Qeveria. Nuk ka diçka të saktë, sepse ende nuk jemi afër marrëveshjes”, theksoi Menduh Thaçi.