Thaçi: Bubica, Bilall Kasami shpif për mua

Advertisment

Thaçi: Bubica, Bilall Kasami shpif për mua

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaci e ka quajtur Bilall Kasamin Bubicë, dhe njëkohësisht ka thënë se partia e Bubicës ka vetem 2 anëtarë.

Reklame

Sipas Thaçit, njëri është nga fshati i vet gjysëm shejtan dhe zëdhënësi i Abdyladi Vejseli, Imer Selmanit etj./TS