Thaçi: Cilin do namaz e fali me ata të Logos A, të ju deshmoj kush është fetar më i madh (VIDEO)

Advertisment

Menduh Thaci sonte ne emisionin ‘Click Plus:

Ata qe me shkruajne u apeloj, te gjithe qe mendojne se une mund te keme dicka kaq minimume ndaj islamit, le ti bini te gjithe Logosin ktu para jush para kamerave dhe do te falim cilin namaz ata ta zgjedhin dhe do te falemi cili i din regullat e namazit me mire.

Reklame