Thaçi e nënshkruan marrëveshjen Kosovë Serbi për autostradën dhe hekurudhën

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshjen në mes Kosovës dhe Serbisë për hekurudhën dhe autosdtradën që lidh dy shtetet.

Kjo është bërë nën prezencën e ambsadorit amerikan Richard Grenell dhe presidentëve të dy shteteve Hashim Thaçi dhe Aleksandër Vuçiq.

Reklame

Në ceremoninë e nënshkrimit ka marrë pjesë edhe ambasadori Philip Kosnett dhe Drejtori i të ashtuquajturës Zyrës Serbe për Kosovën Marko Gjuriq.