Thaçi: ‘Erdogani 93 tën ka qenë në Tetovë te mahalla ime, dhe ka qëndru 3 muaj’ (VIDEO)

Menduh Thaçi në emisionin Pressing T7 të udhëhequr nga Berat Buzhala ka folur rreth politikes në vend si dhe për kohën kur Thaçi kishte pasur mik të ngushtë Erdoganin dhe se ne vitet 93 ta ai ka qëndruar në Tetovë pas lirimit nga b urgu dhe se i kane ndihmuar si me ushqim ashtu edhe me qëndrim ne mahallen e tij rreth 3 muaj..

Ndiqeni VIDEON:

Reklame