Thaçi: Kurti na u ka pshtjellë nëpër këmbë qe 20 vjet

Presidenti Hashim Thaçi sonte në Rubikon ka thënë se kryeministri në detyrë, Albin Kurti është i papjekur politikisht.

Sipas tij, Kurti tash e 20 vite është përzier, por që çdoherë ka humbur zgjedhjet.

Reklame

‘’Na u ka përzi tash e 20 vite si humbës i zgjedhjeve. Nuk eshte i ri Kurti në politike, na u ka pshtjellë nëpër këmbë qe 20 vjet. Atij i mungon memoria insittucionale dhe i duhet pjekuri politike për të marrë përgjegjësi. Nuk mjafton vetëm fitorja’’, ka theksuar ai.