Thaçi: Masat e qeverisë të pamjaftueshme, sjellja e qytetarëve jokorrekte

Partia Demokratike Shqiptare vlerëson se masat e ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë dhe institucionet e tjera relevante janë të pamjaftueshme,

në një kohë kur epidamia me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut po përshkallëzohet ndësa situata tashmë e rënduar mund të përkeqësohet edhe më tepër.

Në konferencën për media të Komisionit të Shëndetësisë në PDSH, foli edhe kreu i kësaj partie Menduh Thaçi,

i cili përveç se përsëriti qëndrimin se masat e qeverisë janë të pamjaftushme, shtoi se epamjaftueshme dhe jokorrekte është edhe sjella e qytetarëve kur bëhet fjalë për mbrojtjen dhe izolimin.