Thaçi: Nacionalisti Ziadin Sela i ulet në prehër ‘shiitëve’ të Alternativës (VIDEO)

Nacionalisti Ziadin Sela për interesa të tij personale i është ulur në prehër “shiitëve” të Alternativës.

Sela nuk është asgjë tjetër përveç se një zhgënjim për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut. Këto akuza në adresë të Selës i lëshoi kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi në emisionin Pressing, transmeton Gazeta.mk

Reklame

“Ziadini një nacionalist i vërtet, ateistë përfundoi në prehër të këtyre shiitëve të Alternativës, kjo është një dorëzim. “Mendojë që është një zhgënjim i jashtëzakonshëm, kisha disa shokë të vjetër marksistë, mos t’ua përmend emrat pasi nuk janë më aktiv në politik që fillimisht u angazhuan me Ziadini, dhe marksistët janë zakonisht ateistë, ata kanë një zhgënjim të jashtëzakonshëm se Ziadini e shiti idenë d.m.th Shkup e Kumanovë direkt ia dha Alternativës bartësit e listës. Ziadini e ka për mbijetesë individuale-personale,” deklaroi Thaçi.