THAÇI: Në 30 ditëshin e parë do ta mundim koronavirusin

BDI i ka ofenduar qytetarët e Strugës duke nxjerur një kandidat që aspak nuk ka të bëj me Strugën ka deklaruar kryetari i PDSH-së Menduh Thaci.

Në mes tjerash ai ka thënë që këto zgjedhje PDSH do të jëtë percaktuese për fuqinë e politike.

“Ne padiskutim se do jemi ngadhënjyes në këto zgjedhje, se prej nesh do të varet qeveria, po dicka është e diskutueshme se sa më e madhe të jëtë mbështetja, le që ata do të pranojnë kushtin për zv.kryeministrin shqiptarë por do ta pranojnë për herë të parë ministrin e punëve të brendshme shqiptar.Votat që ne i marim si PDSH, si program, si platformë do të jënë përcaktuese për fuëinë politike dhe institucionale të shqiptarëve”,tha Thaçi.

Thaci është zotuar se në 30 ditëshin e parë ai do të udheheq shtabin e krizës në nivel nacional dhe se do ta mundin koronavirusin duke forcuar sistemin shëndetësor.