Thaçi: Në krye të BFI-së duhet të jetë kuadër nga Tetova (VIDEO)

Menduh Thaçi në një konferencë për shtyp sot të mbajtur në Tetovë, pasi foli për situatën me COVID – 19 në Maqedoni, ai gjithashtu komentoi edhe ngjarjet e fundit në BFI.

Thaçi tha se duhet një kuadër i fortë ta udhëheq BFI-në dhe kjo të jetë nga Tetova, pasiqë gjithmonë qyteti me më shumë shqiptar në Maqedoni është hudh anash.

Reklame

VIDEO: