Thaçi: Po vjen vera ka dera (Video)

Menduh Thaçi në konferencë për shtyp para selisë së PDSH-së në Tetovë prezanton strukturat e reja drejtuese të partisë si dhe moton zgjedhore. “Sot po e promovoj moton tonë “Po vjenverakadera”. Pas kësaj kohe shumë të ftohtë si sot si këto vite që nuk është në pushtet Partia Demokratike Shqiptare “Po vjen vera ka dera” dera e PDSH-ja ndërsa vera do të jetë e gjithë shqiptarëve” është shprehur ai.