Thaçi: Qeveri pa shqiptarët nuk mund të ketë, mund të ketë vetëm lu*ftë” (VIDEO)

Lideri i PDSH-së Menduh Thaçi, mbrëmë në emisionin “Debatet zgjedhore” foli për shumë gjëra por edhe për idenë e BDI-së për kryeministrin shqiptar.

Ai tha se kandidatura e Naser Ziberit është iluzion dhe gënjeshtër e BDI-së. Thaçi madje tha se kandidati për kryeministër shqiptarë është i vdekur politikisht.

Reklame

Në pyetjen a mund të ketë Qeveri pa shqiptarët Thaçi tha se pa shqiptarët mund të ketë vetëm lu*ftë.

Menduh Thaçi: Rri te Ali AHmeti ku thotë se ne jemi parti e integrimit ndërsa 20 vite mbas bëhet parti nacionaliste, një manipulues i dorës parë që provokon një situatë.
Fatmir Aliu: Do të thotë ju po thoni se ka qeveri pa shqiptarët?

Menduh Thaçi: Jo prit nuk ma latë ta përfundoj Qeveri pa shqiptarë nuk ka mund të ketë lu*ftë.”
Thaçi në emision foli për programin zgjedhor të PDSH-së investimet dhe buxhetin e shtetit si dhe për kër*cënimet e tij që ka pasur. Megjithatë nuk deshi të flasë me emra sepse siç tha rasti është nën hetime./TV21