THERET PËR VDEKJE NJË PERSON NË FSHATIN LIKOVË TË KUMANOVËS

Rreth orës 18:30 minuta ka ndodhur një vrasje në fshatin Likovë të Komunës së Likovës.

Gjatë një zënke mes tanimë të ndjerit J.S. dhe një personi tjetër i cilie ka goditur disa herë me thikë personin J.S. duke i shkaktuar plagë vdekjeprurëse.

Në vendngjarje kanë dalë ekipet policore dhe po punojnë në dokumentimin dhe zbardhjen e plotë të rastit.