Thonë se marrin frymë sikur të kenë xhama në mushkri (video)

Advertisment

Sa pacientë të cilët janë të vendosur në aparat të frymëmarrjes mbijetojnë, pse virusi prek jo vetëm mushkëritë,

por edhe veshkat, mëlçinë, zemrën, trurin, për këto dhe më shumë për emisionin 360 gradë

Reklame

në Alsat flet specialisti i sëmundjeve infektive Ilir Demiri dhe pulmonologu Dejan Dokiç.