Timotej: Nuk më interesojnë reagimet

Advertisment

Peshkopi Timotej, i cili dje drejtoi procesionin e priftërinjve në liturgji i cili u pasua nga qindra qytetarë pa maska ​​mbrojtëse dhe pa mbajtur distancë fizike në një pandemi, pretendon për Telma TV se kisha nuk ka faj për këtë mbledhje skandaloze.

– Unë nuk jam polic atje për të luajtur. Dhe në kishë kam thirrur në mëngjes dhe pasdite, unë u thirra njerëzve vetëm klerikët të vinin. Sidoqoftë, unë nuk jam dikush që mund ta ndaloj dikë të ecë në rrugë. Kjo nuk është detyrë e kishës”, tha peshkopi Timotej.

Reklame

I pyetur pas reagimeve të ashpra nga publiku, peshkopi tha:

– Nuk më interesojnë reagimet!