Tmerrohen serbët, flamuri shqiptar shfaqet në Cetinje (VIDEO)

Nacionalistët malazezë organizuan një protestë të mërkurën në mbështetje të shtetësisë së Malit të Zi, që po cenohet nga serbët e mbështetur nga Rusia, në mesin e flamujve malzez ishte edhe flamuri shqiptar.

Një miting kundër Kishes Serbe u organizua sot në Cetinje, nga Kisha Malazeze, raporton RTV Cetinje.

Qytetarët malazezë brohorisnin në miting “Ne do të mbrojmë Malin e Zi këto ditë nga armiqtë” dhe “Rroft Mali i Zi”.

Mediat serbe raportuan së në mesin e flamujve ishte dhe flamuri shqiptar

Video: