Tnsionet në kulm! Turqit me dron hedhin 100 kg ngjyrë të kuqe mbi flamurin grek në ishullin grek (VIDEO)

Advertisment
HTML Image as link

Drone u ngrit nga Kas, fluturoi mbi Kastelorizo ​​dhe hodhi 100 kilogramë bojë të kuqe bi flamurin grek, doroni lëshoi gjithëastu himnin kombëtar turk.

Në orën 07:00 të mëngjesit të së Shtunës, banorët u shqetësuan nga fluturimi i një droni me origjinë të panjohur që përmes altoparlantëve luhej himni kombëtar turk dhe këngë tjera osmane.

Reklame