Tomë Gashi: Milaim Zeka është kondom për shumë përdorime

Advertisment
HTML Image as link

Avokati kosovar Tomë Gashi ka hedhur akuza ndaj gazetarit Milaim Zeka duke thënë se po manipulon me të madhe opinionin me rastin e Prokurorisë Speciale.

Milaim Zeka po manipulon dhe është kondom për shumë përdorime, ka thënë ndër të tjera Tomë Gashi për gazetarin Zeka në emisionin Pressing, por që është ndaluar nga udhëheqësi Leonard Kerkuqi pasi Zeka nuk ka qenë prezent në emision. /Tetova1/