Toni nga Probishtipi u bë milioner, me 1.301.493 denarët e fituar nga xhekpoti milioner

XHEKPOT-i i parë MILIONERI në qershor shkoi në fshatin Ratavicë të Komunës së Probishtipit dhe pronari i tij u pasurua për 1.301.493 denarë.

Fituesi i XHEKPOT-it të parë MILIONER në muajin e gjashtë të vitit, deshi ta ndajë gëzimin me gjithë Maqedoninë. Ai quhet Toni Velkovski dhe vjen nga fshati Ratavicë, afër Probishtipit.

Toni tregoi se ai shpesh dëshiron të argëtohet me lojërat e Video Lotarisë Casinos Austria, por këtë herë ishte dita e tij e lumtur. Rreth mesditës së së dielës së 5 qershorit ai ka qenë duke luajtur lojën “Flaming Hot” kur ka vënë re sinjalin për fitim. Shuma prej 1.301.493 denarë do të jetë një rifreskim i mirëseardhur i buxhetit të tij vendor dhe ai ende nuk ka vendosur se si do t’i shpenzojë paratë.

Ky ishte JACKPOT-i i parë i MILIONERIT në qershor, dhe meqë në maj i kishim 12, festa sapo ka filluar dhe jemi gati të ndajmë shumë histori të tjera të gëzuara si kjo e Toni Velkovskit nga fshati. Ratavica.