Tr agjedi në familjen shqiptare, babai vr et vajzën dhe dhëndrin, policia nis hetimet

Tra gjedi në një familje me origjinë shqiptare në Melbourne të Australisë.

Shkon në dy numri i vik timave dhe autori i cili qël loi veten pasi v rau të bijën dhe bashkëshortin e saj ndodhet në gjendje kr itike në spital.

“Daily Mail” dhe mediat austrialiane kanë publikuar lajmin konfirmuar nga policia vendase.
Djali ka vd ekur në spital një ditë pasi ai dhe gruaja e tij e re dyshohet se u qël luan nga vjehrri. Veton Musai, 29 vjeç, humbi bet ejën me jetën të mërkurën, një ditë pasi gruaja e tij Lindita Musai vdi q në vendin e ngjarjes. Çifti, raportojnë mediat dyshohet se janë sul muar në shtëpinë e tyre në Yarraville, Melbourne perëndimor rreth orës 10.30 të së martës, vetëm pak orë para se të ndërroheshin vitet. Babai i Lindita Musai, 55-vjeçari Osman Shaptafaj, është akoma në gjendje krit ike në spital me pl agë a rme pasi qël loi veten pas kr imit.

Sipas mediave australiane, Osman Shaptafaj, shkoi në shtëpinë e çiftit, që sapo kishte festuar përvjetorin e parë të martesës dhe q ëlloi për vd ekje të bijën 25-vjeçare, e cila humbi jetën në vendngjarje. Policia vendase tha se pistë paraprake për ngjarjen është një mosmarrëveshje familjare.

Ata u gjetën në hyrjen e përparme të shtëpisë së tyre me pl agë ar me në trup. Një ar më u gjet në fund të rrugës ku banonte cifti shqiptar. Hetuesit tani janë duke u përpjekur të gjejnë se çfarë e shtyu burrin të hapte z jarr mbi të bijën dhe dhëndrin./PANORAMA.al