Tra gjedi e madhe: Vd es çifti nga Maqedonia, rrugës për në Francë (VIDEO)

52

Tra gjedi e madhe ka ndodhur në rrugët e Italisë, pas një aks identi fatal, shuhet familja me prejardhje nga Shkupi, derisa po ktheheshin në Francë ku edhe po jetonin.

Mediet italiane kanë publikuar fotografi nga aksi denti i tme rrshëm dhe kanë njoftuar se në karrigen e pasme është gjetur një fëmijë që i ka shpëtuar aksi dentit, derisa prindërit kishin ndërruar jetë në vendngjarje.

Në vendngjarje ka ndërruar jetë Ebubekër Sulejmani nga Haraçina e Shkupit dhe bashkëshortja e tij Egzona Maksuti nga Kumanova, të cilët kishin nga 24 vjeç.

Tragj edia ka ndodhur rreth orës 03.00 të mëngjesit, në autostradën Piaçenca-Turin, në rajonin Pavija në Itali ku çifti kishin shkuar në vizitë për pushime.

Ata kanë vde kur në vendngjarje, ndërsa si pasoje e aksi dentit mendohet se shoferi ka rënë në gjumë gjatë kohës që ka qenë duke e drejtuar makinën.

Fëmija mendohet të ketë 6 muaj./Alsat