Trågjedia në Rramali, shoqet e klasës kujtojnë Suejlën që h umbi jetën dje (VIDEO)

Mbi karrigën ku ulej Suejla Bajrami nga fshati Vishticë, shokët e shoqet e saj të klasës sot vendosën lule. Fotografia e 12 vjeçares, e cila u shua dje në tragjedinë që ndodhi në Rramanli të Kumanovës, ka mërzitur gjithë nxënësit dhe kolektivin e shkollës fillore “Kultura” në fshatin Mateç të Likovës. E, shoqja e bankës sot nuk ka mundur të vijë në shkollë, për shkak të mërzisë. Pikëllimi i kishte kapluar të gjithë.Kujdestari i klasës VII-3, Kujtim Qazimi e ka shumë të vështirë të hyjë në klasë. Ai e di se Suejla nuk do jetë më aty.

Arsimtari, rrëfen se Suejla e kishte njoftuar dy ditë para tragjidisë se do të shkonte te gjyshërit e saj në fshatin Rramanli, ku humbi jetën.Kujdestari i klasës VII-3, Kujtim Qazimi e ka shumë të vështirë të hyjë në klasë. Ai e di se Suejla nuk do jetë më aty.

Reklame

Arsimtari, rrëfen se Suejla e kishte njoftuar dy ditë para tragjidisë se do të shkonte te gjyshërit e saj në fshatin Rramanli, ku humbi jetën.