Trågjedia në Rramanli, foto rrèqethèse nga vendi i ngjarjes (FOTO)

Foto rrëqethëse vijnë nga vendi i tragjedisë në Rramanli të Kumanovës ku humbën jetën tre fëmijë të moshës nga 8 deri në 11 vjeç dhe 7 persona të tjerë mbetën të lenduar nga shpërthimi i bombolës së gazit në shtëpinë e tyre.

Këto janë fotot e shkrepura nga brenda shtëpisë ku ndodhi dhe tragjedia.

Reklame