Tragjike: Gjyqtari v.des gjatë ndeshjes së futbollit (Video)

49

Një tragjedi e rëndë ka tron.ditur futbollin bolivian, sepse një gjyqtari ka vd.ek.ur gjatë një ndeshjeje të divizionit të parë vendas, mes Always Ready dhe Oriente Petrolero.

Victor Hugo Hurtado ra pa ndjenja gjatë ndeshjes së luajtur në El Alto, qytet 3000 metra mbi nivelin e detit.

Hurtado, 31 vjeç, mori ndihmën e shpejtë dhe u transportua në spital, por sapo mbërriti aty pësoi një tjetër atak kardiak, pas atij në fushë, duke humbur jetën.

Nuk dihet ende arsyeja e vd.ek.jes së arbitrit fatkeq, por nuk përjashtohet mundësia që sasia e paktë e ajrit në atë lartësi të ketë vr.a.rë 31-vjeçarin.