Traktori më i shpejtë në botë, shpejtësia max e tij është 166 kilometra në orë (Video)

68

Imagjinoni të vozisni një traktor që arrin deri në 166 kilometra në orë. Ekzistojnë lloje të ndryshme të automjeteve që mund të thyejnë rekorde të shpejtësisë.

Por, kjo është e mira për rekorde të shpejtësisë, ka shumë makina dhe automjete të ndryshme të cilat kanë thyer dhe vazhdojnë të thyejnë rekorde të shpejtësisë.

Dhe i fundit u shënua nga një traktor, raporton “CarBuzz”.

Po, mirë e keni lexuar, traktor, si mjet i bujqësisë. Prodhuesit Britanik të pajisjeve të rënda JCB, kanë thyer rekordin nacional për traktorë. /Telegrafi/