Tramp: Vetëm Krishti është më i famshëm se unë

Advertisment

Presidenti i SHBA-së, Donald Tramp, gjatë një tubimi parazgjedhor në Karolinën e Veriut tha se ai është në vendin e dytë për nga popullariteti, pas Jezu Krishtit.

Video e fjalimit u postua në kanalin Jutjub të “Independent”.

Reklame

“Një herë më thanë: Ti je personi më i famshëm në botë për momentin. Unë thashë se nuk ishte kështu. Dhe ata pyetën se kush është më i famshëm. Unë u përgjigja se ishte Jezu Krishti”, tha ai.

Tramp pastaj shikon nga qielli dhe thotë: “Nuk është as afër”.