Transformimi i nuseve, artisti shqiptar mahnit internetin

35
#

Arber Bytyqi është një grimier i talentuar shqiptar që punon në Prizren, Kosovë.

Përveçse në qytetin e tij, ai ka marrë tashmë famë edhe nëpër botë, falë transformimeve të mrekullueshme që u bën vajzave, sidomos në ditën e dasmës.

Bytyqi ka punuar me stilin e tij të veçantë me shumë kompani të huaja reklamash dhe me vajza VIP të ekranit shqiptar, si Luana e Marina Vjollca, ndërkohë që në llogarinë e tij në Instagram ka fituar mbi 320 mijë ndjekës.