Tre autobusë mbeten të ngujuar në Tabanoc (VIDEO)

Tre autobusë mbeten të ngujuar në Tabanoc

Nuk e kanë të qartë vendimin e qeverisë për hapjen e kufijve, Rrugëtimi i dhjetëra qytetarëve ka filluar në orën 10,e pas 6 orëve kanë arritur të mbërrijnë vetëm deri në kufij

Reklame

Në mesin e udhëtarëve ka edhe fëmijë dhe persona të moshuar